Palvelukeskus Metsola, Kuurojen Palvelusäätiö

Palvelukeskus Metsola Jyväskylässä tarjoaa kuuroille, kuurosokeille ja viittomakieltä käyttäville mahdollisuuden sujuvaan arkeen ja itsenäiseen elämään. Katso video keskuksen arjesta:

Postipuiston Setlementtiasunnot

Pohjois-Pasilan Postipuistoon valmistui Setlementtiasuntojen monisukupolvitalo, jossa on turvallista ikääntyä osana muuta yhteisöä. Värit ohjaavat kotiovelle, ja asumiskoordinaattori auttaa arjessa.

Satakuntatalon peruskorjaus, Helsinki

Vuonna 1952 valmistunut Satakuntatalo nykyaikaistui perusteellisessa peruskorjauksessa. Opiskelijat saivat yhteisölliset, terveet ja toimivammat asuin- ja yhteistilat. Satakuntatalo on Suomen ainoa osakuntatalo, joka edelleen toimii alkuperäisessä asuntola- ja järjestökäytössään.

Karstulan yhtenäiskoulu, Karstula

Karstulan uusi yhtenäiskoulu on kunnan oppimisen ja varhaiskasvatuksen uusi kotipesä, joka kattaa palvelut varhaiskasvatuksesta lukioon saakka. Moderni koulu on suunniteltu monikäyttöiseksi, se tarjoaa tilat myös kansalaisopiston harrastustoiminnalle ja erilaisille tapahtumille.

Verso-koti, Saarijärvi

Verso-koti rakennettiin vastaamaan Saarijärven alle 18-vuotiaiden kehitysvammaisten asumispalveluiden lisääntyneeseen kysyntään.

Jousenpuiston Setlementtiasunnot

Setlementtiasuntojen toiminta perustuu yhteisöllisyyteen, ekologisuuteen ja taloudellisuuteen sekä asukkaiden ja yhteiskunnan tarpeisiin. Tapiolaan rakennettu vuokratalo integroi erityisryhmiin kuuluvia naapurustoon ja tuo asukkaiden moninaisuuden osaksi yhteiskuntaa.