Satakuntatalon peruskorjaus, Helsinki

Vuonna 1952 valmistunut Satakuntatalo nykyaikaistui perusteellisessa peruskorjauksessa. Opiskelijat saivat yhteisölliset, terveet ja toimivammat asuin- ja yhteistilat. Satakuntatalo on Suomen ainoa osakuntatalo, joka edelleen toimii alkuperäisessä asuntola- ja järjestökäytössään.

Asunto Oy Tuusulan Oiva

Tuusulan Oiva rakennettiin vastaamaan pääkaupunkiseudun kohtuuhintaisten vuokra-asuntojen huutavaan kysyntään. Valmistunut kohde palvelee 64 asukasta energiatehokkaasti ja saa kiitosta myös kunnalta alueen elinvoimaisuuden kehittäjänä.

Opiskelija-asuntojen perus- ja viihtyvyysparannus, Hoas

Hoasin missiona on viihtyisän ja vastuullisen opiskelija-asumisen mahdollistaminen. Säätiö lisää perusparannuksilla asuinkohteiden energiatehokkuutta ja huolehtii, että asunnot ovat houkuttelevia koteja myös tuleville sukupolville.

Hoasin ensimmäinen puukerrostalo, Espoo

Hoas haluaa kuulua houkuttelevan ja vastuullisen opiskelija-asumisen edelläkävijöihin. Näistä tavoitteista syntyi Tapiolaan rakennettu ekologinen asuinkohde, maailman suurin massiivipuinen puukerrostalo.

Tampereen Jallukka

Tampereen Jallukassa esittävän taiteen ammattilaisilla on mahdollisuus asua kohtuuhintaisesti lähellä kaupungin keskustaa. Talon yhteistilat on räätälöity taiteilijoiden tarpeisiin sopivaksi.

Sahapiha 4, Lohjan Vuokra-asunnot Oy

Sahapiha 4 tarjoaa kohtuuhintaisia vuokrakoteja eri elämäntilanteissa oleville lohjalaisille vuoden 2021 asuntomessualueella Lohjan Hiidensalmen rantamaisemissa. Uudiskohde on kuusikerroksinen luhtitalo, johon rakentuu 36 asuntoa.

Opiskelijatalo Lighthouse, Joensuun Elli

Joensuun opiskelijatalo Lighthouse tarjoaa kodin 150 lähialueen opiskelijalle. Suomen korkein puukerrostalo sijaitsee Penttilänrannassa Pielisjoen varrella hyvien kulkuyhteyksien päässä keskustasta.

Kalasataman Viehe123-taidekortteli, Helsinki

Kalasataman Viehe123-taidekorttelin kerrostalot tarjoavat kodin yli 200 opiskelijalle ja taiteilijalle metrolinjan päässä Helsingin ydinkeskustasta. Kolmen rakennustoimijan yhteisprojektina toteutetun hankkeen keskiössä on yhteisöllisyys, joka näkyy sekä asukasvalinnoissa että tilaratkaisuissa.

Kissankellontie 1, Oulun Sivakka Oy

Kissankellontie 1 tarjoaa kohtuuhintaisia vuokrakoteja eri elämäntilanteissa oleville oululaisille. Rajakylässä sijaitsevaan uudiskohteeseen kuuluu 78 vuokra-asuntoa: yhdeksän rivitaloa, yksi paritalo ja yksi kaksikerroksinen luhtitalo.

Vihnuskatu 36, Nokian Vuokrakodit Oy

Vihnuskatu 36 on Pohjois-Nokialla Vihnusjärven kupeessa sijaitseva kerrostalo, joka tarjoaa kohtuuhintaisia koteja erilaisissa elämäntilanteissa oleville nokialaisille. Kohteeseen tehtiin peruskorjaus, jossa uusittiin laajasti kohteen sisä- ja ulkopintoja.