Palvelukeskus Metsola, Kuurojen Palvelusäätiö

Palvelukeskus Metsola Jyväskylässä tarjoaa kuuroille, kuurosokeille ja viittomakieltä käyttäville mahdollisuuden sujuvaan arkeen ja itsenäiseen elämään. Katso video keskuksen arjesta:

Postipuiston Setlementtiasunnot

Pohjois-Pasilan Postipuistoon valmistui Setlementtiasuntojen monisukupolvitalo, jossa on turvallista ikääntyä osana muuta yhteisöä. Värit ohjaavat kotiovelle, ja asumiskoordinaattori auttaa arjessa.

Satakuntatalon peruskorjaus, Helsinki

Vuonna 1952 valmistunut Satakuntatalo nykyaikaistui perusteellisessa peruskorjauksessa. Opiskelijat saivat yhteisölliset, terveet ja toimivammat asuin- ja yhteistilat. Satakuntatalo on Suomen ainoa osakuntatalo, joka edelleen toimii alkuperäisessä asuntola- ja järjestökäytössään.

Verso-koti, Saarijärvi

Verso-koti rakennettiin vastaamaan Saarijärven alle 18-vuotiaiden kehitysvammaisten asumispalveluiden lisääntyneeseen kysyntään.

Jousenpuiston Setlementtiasunnot

Setlementtiasuntojen toiminta perustuu yhteisöllisyyteen, ekologisuuteen ja taloudellisuuteen sekä asukkaiden ja yhteiskunnan tarpeisiin. Tapiolaan rakennettu vuokratalo integroi erityisryhmiin kuuluvia naapurustoon ja tuo asukkaiden moninaisuuden osaksi yhteiskuntaa.

Palvelukoti Männistö, Tampereen kaupunki

Palvelukoti Männistössä eletään oman näköistä elämää, mutta yhteistä tekemistä riittää. Uusi palvelukoti kirjaa oman lukunsa Koukkuniemen alueen historiaan, jossa hoivatoiminta on jatkunut yhtä soittoa 1800-luvulta asti.

Opiskelija-asuntojen perus- ja viihtyvyysparannus, Hoas

Hoasin missiona on viihtyisän ja vastuullisen opiskelija-asumisen mahdollistaminen. Säätiö lisää perusparannuksilla asuinkohteiden energiatehokkuutta ja huolehtii, että asunnot ovat houkuttelevia koteja myös tuleville sukupolville.

Hoasin ensimmäinen puukerrostalo, Espoo

Hoas haluaa kuulua houkuttelevan ja vastuullisen opiskelija-asumisen edelläkävijöihin. Näistä tavoitteista syntyi Tapiolaan rakennettu ekologinen asuinkohde, maailman suurin massiivipuinen puukerrostalo.

Mainiokoti Lukkari, MVH-Asunnot Oy

Mainiokoti Lukkari tarjoaa ikäihmisille kodikkaan ja turvallisen asuinympäristön, jossa juttuseura on aina lähellä. ARA-rahoitteisessa hankkeessa Lapinjärven keskustassa sijaitsevaa kohdetta laajennettiin 21 asunnon uudisrakennuksella.