Forssan Akvarelli

Uusi monitoimikeskus yhdisti kyläkoulujen seesteisyyden ja suuren kouluyksikön palvelut Forssassa.

Ehnroosin koulu, Mäntsälän kunta

Uusi Ehnroosin koulu tuo modernit ja energiatehokkaat opetustilat Mäntsälän kirkonmäen perinnemiljööseen, jossa koulua on käyty Ehnroosin nimen alla jo 1800-luvulla.

Lestin koulu ja päiväkoti, Lestijärvi

Lestijärvi käynnisti vuonna 2019 uusien koulutilojen rakennushankkeen. Lopputuloksena on syksyllä 2021 käyttöön otettu moderni koulukeskus, jonka raikas sisäilma ja avarat tilat ovat saaneet positiivisen vastaanoton.

Karstulan yhtenäiskoulu, Karstula

Karstulan uusi yhtenäiskoulu on kunnan oppimisen ja varhaiskasvatuksen uusi kotipesä, joka kattaa palvelut varhaiskasvatuksesta lukioon saakka. Moderni koulu on suunniteltu monikäyttöiseksi, se tarjoaa tilat myös kansalaisopiston harrastustoiminnalle ja erilaisille tapahtumille.

Kielikylpykoulu – Språkbadsskolan, Pietarsaari

Pietarsaaren Kielikylpykoulussa jokainen tila on suunniteltu opetuskäyttöön. Kielikylpykoulu – Språkbadsskolan on osa suurien kouluhankkeiden sarjaa, jonka kaupunki rahoittaa kiinteistöleasingilla.

Merenojan yhtenäiskoulu, Kalajoki

Merenojan yhtenäiskoulu on Suomen suurin Joutsenmerkitty rakennus ja ensimmäinen Joutsenmerkitty peruskoulu. Koulussa on tuhat oppilasta ja noin sadan hengen henkilökunta.

Vuosaaren lukio, Helsinki

Vuosaaren lukio on 900 oppilaan ja muiden kaupunkilaisten käyttöön suunniteltu urbaani rakennus hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingissä. Kompakti koulu tulee palvelemaan laajasti lukio-opetusta, perusasteen taideopetusta sekä kaupunkilaisten monipuolista harrastustoimintaa.