Päiväkoti Touhula, Puolanka

Leasingrahoituksella rakennettu päiväkotirakennus on käytännössä kierrätettävissä, ja se voidaan tarvittaessa siirtää toiselle tontille.

Pikku-Vieterin päiväkoti, Iitin kunta

Iitin kunnalta puuttuivat päiväkotikäyttöön suunnitellut tilat. Pikku-Vieterin myötä kuntaan saatiin tilava, moderni ja käytännönläheinen päiväkoti.

Ehnroosin koulu, Mäntsälän kunta

Uusi Ehnroosin koulu tuo modernit ja energiatehokkaat opetustilat Mäntsälän kirkonmäen perinnemiljööseen, jossa koulua on käyty Ehnroosin nimen alla jo 1800-luvulla.

Pudasjärven Hyvän olon keskus Pirtti

Pudasjärvi halusi tehostaa ja keskittää palveluitaan. Hyvän olon keskus Pirtti kokoaa yhteen suuren osan kaupungin sosiaali-, terveys- ja kulttuuripalveluista ja jatkaa alueen vahvoja hirsirakentamisen perinteitä.

Karstulan yhtenäiskoulu, Karstula

Karstulan uusi yhtenäiskoulu on kunnan oppimisen ja varhaiskasvatuksen uusi kotipesä, joka kattaa palvelut varhaiskasvatuksesta lukioon saakka. Moderni koulu on suunniteltu monikäyttöiseksi, se tarjoaa tilat myös kansalaisopiston harrastustoiminnalle ja erilaisille tapahtumille.

Kielikylpykoulu – Språkbadsskolan, Pietarsaari

Pietarsaaren Kielikylpykoulussa jokainen tila on suunniteltu opetuskäyttöön. Kielikylpykoulu – Språkbadsskolan on osa suurien kouluhankkeiden sarjaa, jonka kaupunki rahoittaa kiinteistöleasingilla.